Конте: Мората ще ни липсва срещу Евертън


Конте: Мората ще ни липсва срещу Евертън
Снимка: Gulliver/GettyImages

1020 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте изрази огромно съжаление, че няма да може използва Алваро Мората за предстоящата визита на Евертън във Висшата лига. Шампионите гостуват на „Гудисън Парк“ в събота, като испанският нападател ще пропусне срещата поради натрупани жълти картони.

„Със сигурност Мората щеше да е титуляр срещу Евертън, но предвид обстоятелствата ще трябва да подготвя нов план. Разполагам с различни варианти и ще използвам следващите няколко дни до мача, за да взема решение.

След 18 изиграни кръга шампионите заемат третата позиция във Висшата лига с актив от 38 точки, на 14 зад лидера Манчестър Сити. „Двубоят с Евертън е много важен за нас, тъй като е последният ни преди Коледа. Определено бих се радвал да посрещна празника с добра игра и победа. Освен това трите точки са от огромно значение за нас. Знаем обаче в каква форма се намира нашият съперник, който спечели четири от последните си пет мача. След смяната на треньора влязоха в добра форма и записаха силни резултати, така че трябва да сме много внимателни в събота“, коментира още италианският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички