Кои играчи на Юнайтед предадоха Моуриньо в дербито?


Кои играчи на Юнайтед предадоха Моуриньо в дербито?
Снимка: Getty Images/Guliver

2988 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че трима-четирима футболисти от състава му за дербито с Манчестър Сити не са били на обичайното си ниво, което е допринесло за поражението с 1:2.

"Гражданите" тотално доминираха първото полувреме и заслужиха да се оттеглят на почивката с два чисти гола аванс, но глупостите на Клаудио Браво за малко не подариха не един, а два гола на Златан Ибрахимович.

ВИЖТЕ КАК ГУАРДИОЛА НАДХИТРИ МОУРИНЬО В ДЕРБИТО

Феновете на Юнайтед, а и медиите на Острова, бързо разкритикуваха играчите на 'червените дяволи', които разочароваха и бе видно през второто полувреме, че с две смени (преди влизането на Антони Марсиал в 80-ата минута) тимът изглеждаше далеч по-убедително.

Джеси Лингард бе незабележим преди почивката и Моуриньо обмисляше да го смени още преди края на първото полувреме, но запази смяната за паузата, за да не унижава младока.

СПЕЦИАЛНИЯ ОБВИНИ СЪДИЯТА И НЯКОИ ОТ ИГРАЧИТЕ СИ ЗА ЗАГУБАТА

Дейли Блинд бе най-големият грешник през първото полувреме и реално негови директни неточности доведоха до двете попадения на Сити. Първо той се остави с елементарен финт да бъде излъган от Кевин де Бройне за първия гол, а след това покри засадата на Келечи Ихеначо с един метър и опропасти синрхона на колегите си в защита, които бяха изолирали нападателя на Сити от играта.

Хенрих Микитариан с нищо добро няма да запомни дебюта си във Висшата лига, защото бе крайно неефективен - губеше топката често, бъркаше пасовете си, а когато правеше пробиви по дясното крило, центриранията му срещаха тялото на първия съперник.

ХУБАВО БЕШЕ НАВРЕМЕТО, НО Е ВРЕМЕ РУУНИ ДА ТЪРКА ПЕЙКАТА

Уейн Рууни също ще се запомни основно с момента в началото на втората част, когато за малко не издейства дузпа след шпагат в краката му на притеснения Браво. Капитанът обаче също бе доста неефективен в подаванията и с решенията си за организиране на атаката, като често и губеше топката.

Претенциите към Пол Погба бяха свързани най-вече с представянето му на фона на рекордната трансферна сума от 105 милиона евро, но французинът се чувстваше далеч по-свободен на терена през второто полувреме в компанията на Андер Ерера. На няколко пъти Погба пробваше сам да прави разликата и правеше пробиви между двама души, но обикновено третият го фаулираше.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички