Клоп описа годината на Ливърпул с една дума


Клоп описа годината на Ливърпул с една дума
Снимка: Getty Images/Guliver

6578 0

Ливърпул изживя страхотна 2019-а година, спечелвайки 6-а Шампионска лига, записвайки срахотен сезон в Англия и започвайки по превъзходен начин новия такъв във Висшата лига. Всичко това бе описано с една дума от мениджъра на тима Юрген Клоп.

"Нормално, време е за кратко описание на тази невероятна година за момчетата, клуба и, разбира се, феновете. Мисля, че ме знаете достатъчно добре - не съм човек, който да гледа назад, не и когато има работа за вършене. Но как мога да игнорирам това, което изпитахме тази година? Имам само една дума за това: "Еха". Докато съм жив, няма да забравя тази нощ в Мадрид. Помня, че веднъж казах, че градът (Ливърпул) може да изухне, когато спечелим трофей...мисля, че подцених ситуацията. Тези сцени...не мога да си помисля за тях, без да изтръпна" - заяви Клоп на официалния сайт на клуба.

В останалата част от обръщението, наставникът се определи като най-големият късметлия, подчерта спечелените трофеи тази година и представянето в Англия, а за финал за пореден път призна колко много се гордее с неговите момчета. А защо мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че иска неговият тим да е като Ливърпул - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички