Роджърс посочи какво е необходимо на Лестър, за да победи Ливърул


Роджърс посочи какво е необходимо на Лестър, за да победи Ливърул
Снимка: Getty Images/Guliver

5335 0

Сблъсъкът на Лестър с лидера във Висшата лига Ливърпул в четвъртък ще бъде истински тест относно това къде е клубът в развитието си от началото на сезона, това заяви мениджърът на Лестър Брендан Роджърс.

"Предстои ни още един тежък мач – те са един от най-постоянните отбори на това ниво за дълъг период от време, но ние сме домакини и искаме да покажем истинското си лице. Това е огромен тест за нас. Изиграхме един много добър мач на „Анфийлд“ и трябваше да измъкнем равенството в срещата. Сега играем пред собствена публика, така че интензитетът на феновете трябва също да ни помогне. Посланието ми към привържениците е да бъдат възможно най-шумни…Синергията между играчи и фенове е важна. „Кинг Пауър Стейдиъм“ е невероятен и ако получим необходимата подкрепа от трибуните, да се надяваме, че ще постигнем и желания резултат. Трябва ни комбинация от неща, които да се получат, за да победим.“, започна той.

Поражение от Манчестър Сити с 1:2 в събота съкрати разликата между двата състава до само точка, докато Лестър изостава на 10 от Ливърпул, но Роджърс каза, че не мисли за битката за титлата. „Вече има разлика, която е трудна за превъзмогване, имайки предвид колко малко точки е загубил Ливърпул през сезона. Все още ни чака много работа, преди да стигнем до желаното ниво. Уважаваме нивото, което предлагаме в момента. Играхме срещу един от топ отборите в света в лицето на Манчестър Сити. Когато те играят на това ниво, е много трудно за всеки тим. Играчите ми са брилянтни. Втори сме в първенството и сме полуфиналисти за Купата на лигата. За нас, случаят е всеки път да показваме работата, която вършим по време на тренировките, и на терена“.

А какво заяви Гуардиола за гонитбата с Ливърпул и има ли шанс Манчестър Сити - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички