Клоп: Ливърпул ще са идиоти, ако си мислят, че вече са шампиони


Клоп: Ливърпул ще са идиоти, ако си мислят, че вече са шампиони
Снимка: Getty Images/Guliver

5527 0

Преди броени минути тимът на Ливърпул спечели с 2:0 дербито на 23-тия кръг във Висшата лига след успех срещу Манчестър Юнайтед. Мърсисайдци увеличиха преднината си на върха в първенството на 16 точки, но наставникът на отбора Юрген Клоп все още не смята, че титлата в Премиър лийг е спечелена.

Букмейкърите вече спряха да приемат залози за успех на Ливърпул в първенството, като тимът е на път към своята първа титла в първенството от 1990-та година насам. Според Юрген Клоп обаче нищо все още не е спечелено, въпреки огромната разлика между неговия отбор и останалите отбори в лигата. „Ние знаем, че сме много добър отбор. Знам, че моите играчи имат правилната нагласа и подход. Вярваме един в друг и в това, което правим. Съчетаваме нашите виждания с работата и смятам, че е важно винаги да се представяш на висота и да уважаваш всеки следващ опонент и всяко следващо предизвикателство“ споредли немският специалист.

С победата си в днешния ден Ливърпул записа 21-ви успех във Висшата лига. А ето какво писмо са пратили от щаба на Ливърпул към един от бившите играчи на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички