Капитанът на Юнайтед: Очаква ни дълъг сезон, но разполагаме със страхотен състав


Капитанът на Юнайтед: Очаква ни дълъг сезон, но разполагаме със страхотен състав

843 0

Новият капитан на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик заяви, че в момента „червените дяволи“ разполагат с много солиден отбор. Въпреки сериозната конкуренция на неговия пост, опитният полузащитник изрази увереност, че ще получи шанс за изява.

„В момента разполагаме със страхотен състав. Предстои ни един дълъг сезон, в който ще изиграем много мачове. Да се надяваме обаче че ще се представим добре във всички надпревари. Заради големия брой срещи, със сигурност ще има и много ротации в състава“, заяви Карик, който през изминалия сезон взе участие в 38 мача за „червените дяволи“ във всички турнири.

След напускането на Уейн Рууни в посока Евертън, през настоящата кампания именно Карик ще бъде капитан на тима. „Това е огромна чест за мен, наистина е много специално да си в тази позиция. Вероятно причината да изберат именно мен е, защото съм в клуба от доста време, а и вече съм най-възрастният в състава. Реално обаче това, че съм капитан не променя особено много нещата. Естествено сега отговорността е по-голяма, но според мен това е нормално“, призна още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички