Изпусната дузпа от Варди и Лестър вече изостава и от Манчестър Сити


Изпусната дузпа от Варди и Лестър вече изостава и от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Gulliver

677 0

Лестър допусна пълен обрат и загуби гостуването си на Бърнли с 2:1 в двубой от 23-ия кръг на Висшата лига. Барнс откри резултата за "лисиците", но Ууд и Уесттуд донесоха успеха на домакините.

Първият гол на Харви Барнс от август месец насам бе  разликата между отборите през първата част. Бърнли показа, че е доста добре организиран отбор, но не успя да създаде почти нищо забележимо. Лестър, въпреки че е далеч от най-добрата си форма успя да излезе напред в резултата. 

И втората част започна по-добре за "лисиците", като Денис Прат успя да нанесе удар от наказателното поле, но вратарят на Бърнли направи страхотно спасяване. Постепенно домакините започнаха да организират доста по-опасни атаки, като в 55' това доведе до резултат. След пряк свободен удар топката попадна в Ууд почти на голлинията, за когото остана лесната задача да изравни - 1:1.

Ключовият момент в двубоя бе в 67', когато отсъдена дузпа за Лестър/ Джейми Варди обаче не се справи никак добре с нея и слабото му изпълнение бе отразено от Попе. В 79' Бърнли успя да стигне и до пълен обрат. Уестууд се възползва перфектно от лошо изчистване от страна на Еванс - 2:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички