Лестър вкара 4, но след намесите на ВАР загуби от Саутхемптън


Лестър вкара 4, но след намесите на ВАР загуби от Саутхемптън
Снимка: Getty Images/Gulliver

1474 0

Лестър загуби у дома от отбора на Саутхемптън в двубой от 22-ия кръг на Висшата лига. "Лисиците" допуснаха поражение с 1:2, въпреки че поведоха в резултата чрез Прат. Армстронг и Ингс обаче донесоха пълния обрат на "светците".По този начин Лестър е с точка пред третия Манчестър Сити, който е и с мач по-малко и на 13 от Ливърпул, които пък са с два мача по-малко.

В 14' Денис Прат се озова сам срещу вратаря след страхотно подаване на Джейми Варди, той не се забави с изстрела си и отбеляза за 1:0. Пет минути след това обаче гостите върнаха попадението. Лонг подаде топката на Стюарт Армстронг и той довкара отклонен удар от границата на пеналтерията. В 32' Джейми Варди вкара второ попадение за Лестър, но то бе отменено след намесата на ВАР заради засада.

До края на полувремето гостите създадоха повече опасности, които продължиха и през вторите 45 минути. Малко след подновяването на играта бе отсъдена дузпа за "светците", но отново след видео-арбитража, тя бе отменена. В 68' пък не бе зачетен гол на Ихеаначо заради засада. В 81' Дани Ингс беше изведен от Че Адамс, той проби в наказателното поле и нанесе страхотен удар в горния ъгъл, след като беше останал сам срещу вратаря за 1:2. В добавеното време Лестър стигна до попадение благодарение на Еванс, но и то бе отменено.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички