Трансферен удар: Български тим напът да вземе плеймейкър на Сити?


Трансферен удар: Български тим напът да вземе плеймейкър на Сити?

3605 0

Любопитен трансфер е напът да бъде осъществен в българския футбол. Оказа се, че роден отбор е много близо до това да привлече играч от бившия шампион в английската Висша лига - Лестър Сити, а изненадващият роден тим е Пирин (Благоевград). 

"Орлетата" са близо до финализирането на привличането на плеймейкъра от академията на "лисиците" - Конър Тий, който до момента е изиграл само един мач за първия отбор на англичаните. 

Идеята е 19-годишният Тий да играе по-редовно и да натрупа повече физическа мощ, така че той ще играе в Пирин под наем до края на сезона. В последно време той не е получавал много шансове да играе дори за Лестър до 23 години, тъй като конкурентите на поста му са в много добра форма.

Според foxeshub.com, трансферът е уреден от треньора на благоевградчани Уорън Фийни, който бе назначен през ноември. Той е работил преди това в Борнемут, Лутън и Плимът. Българският клуб е цитиран, че е обявил намерение да се превърне в сателит на Лестър, с който е договорил сътрудничество. А на кой английски клуб беше препоръчан крилото на Левски Найджъл Робърта вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички