Италиански гранд иска Жиру


Италиански гранд иска Жиру
Снимка: Getty Images/Guliver

2673 0

Оливие Жиру е първи избор за трансфер на нов нападател през зимата на Интер. Френският нападател е със статут на резерва в Челси и е твърде вероятно да напусне лондонския клуб през януари. Антонио Конте ще се опита да засили конкуренцията в атака, след като в момента Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес са без алтернатива. Конте вече работи с Жиру в Челси и ще се опита да го доведе на „Джузепе Меаца“.

Все пак „нерадзурите“ имат няколко резервни варианта, ако несполучат с привличането на французина. Първият от тях е нападателят на СПАЛ Андреа Петаня. 24-годишният италианец има 3 гола и 1 асистенция от началото на сезона. Следващият в списъка е стрелецът на Удинезе Кевин Лазаня. 27-годишният нападател има същите показатели като Петаня – 3 гола и 1 асистенция до момента. Последният офанзивен играч, към който Интер проявява интерес е котдивоарецът Кристиан Куаме. Играчът на Дженоа започна доста силно сезона, като има 5 гола и 3 асистенции в първенството дотук.

Интер са на второто място в класирането в Серия А. „Нерадзурите“ спечелиха 10 от първите си 12 срещи в първенството и са само на точка зад шампиона Ювентус. А ето кой друг играч иска в редиците си Интер през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички