Челси ще трябва да се изръси сериозно, ако иска да вземе Заха


Челси ще трябва да се изръси сериозно, ако иска да вземе Заха
Снимка: Getty Images/Guliver

1344 0

Отборът на Челси ще трябва да плати доста сериозна сума, ако иска да има в редиците си крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха. „Сините“ получиха разрешение отново да правят трансфери през януари месец и ще искат да компенсират с липсата на летни попълнения по време на зимния трансферен прозорец. Една от целите на лондончани е именно футболистът на градския им съперник Кристъл Палас Уилфред Заха.

Според информации от Англия Челси ще трябва да счупи трансферния си рекорд, ако иска да има в редиците си котдивоарския футболист. Заха е оценяван от Кристъл Палас на 80 милиона паунда и от „Селхърст парк“ не смятат да се разделят с играча за по-малка сума. Самият Заха отдавна иска да напусне клуба, като той е част от Палас от 12-годишен, но игра за една година в Манчестър Юнайтед и Кардиф.

Ако се стигне до трансфер на Заха в Челси, лондончани най-вероятно ще се разделят с един измежду Педро и Вилиян, като не е изключено дори и двамата да напуснат „Стамфорд бридж“ още тази зима. А ето коя може да е изненадващата следваща дестинация на Педро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички