Хубчев: Много сме малки, за да избираме между Купата и Първа лига


Хубчев: Много сме малки, за да избираме между Купата и Първа лига
Снимка: Официален сайт на Левски

2739 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев изрази мнение, че отборът не може да си позволи да избира в кой турнир да се влага повече или по-малко. Хубчев се придържаше към типичния за него обран стил на изразяване, въпреки изразителната победа над Спартак за Купата на България.

"Много сме малки, за да си избираме къде да играем и къде не - в първенството или за Купата. Трябва да се влагаме във всеки мач", заяви Хубчев. В тази връзка вчера наставникът на ЦСКА Люпко Петрович заяви, че неговият отбор трябва да се бори именно за Купата като по-лесен турнир, с което намекна, че "червените" са отписали битката за титлата в Първа лига.

Що се отнася представянето на футболистите на терена, Хубчев не пожела да се ангажира с коментар чисто индивидуално, а само отборно. "Няма да давам оценка на Мартин Петков за неговото представяне, щом е в отбора на тия години, значи сме видели нещо в него. И тези преди нас също. Надявам се да си хваща шансовете, както днес го направи. Младите имат много дълъг път още, трябва малко да внимаваме с хвалбите", заяви Хубчев.

Междувременно стана ясно, че титуляр на Левски ще се състезава срещу националния отбор на България (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички