Станислав Костов: Чакам операция, бедрената ми кост започва да загнива


Станислав Костов: Чакам операция, бедрената ми кост започва да загнива
Снимка: Оф. сайт на Левски

17755 0

Проблемът, който измъчва звездата на Левски Станислав Костов, е сериозен и ще се наложи скорошна операция. Това разкри самият нападател, който заяви, че бедрената му кост е започнала да загнива вследствие на проблем в адукторите.

"Чакам операция, до дни се надявам да стане ясно ще се наложи ли. Досегашното лечение не дава резултат. Да, ходих в Германия, бях в България при няколко лекари, но няма яснота. Казват ми, че имам проблем с адукторите, който преминава към костта, която започва да загнива", призна Костов пред "България днес".

"Нещата са доста тревожни, но съм решен да се преборя с проблема и да се върна към футбола на високо ниво. Много е неприятна ситуацията, тежко ми е, но съотборниците, треньорите, целият клуб ме подкрепят. И заради тях искам да се завърна на терена, да вкарвам още голове", сподели звездата, чиито здравословни проблеми не е ясно как са се появили и как ще бъдат лекувани. А какви са целите пред новия нападател на "сините" - Найджъл Робърта, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички