Титуляр на Левски ще се състезава срещу България


Титуляр на Левски ще се състезава срещу България
Снимка: Официален сайт на Левски

9938 0

На 11-ти октомври България ще излезе срещу Черна гора в квалификационен двубой за Евро 2020. Съседната ни страна вече обяви групата си за сблъсъка, като любопитното в нея е присъствието на титулярния вратар на Левски - Милан Миятович. Не е изключено двата тима да експериментират със стартовите си състави, поради липсата на реални шансове за класиране. 

Именно и това дава надежди на стража на българския клуб, че може да застане под рамката срещу родните "лъвове", измествайки титуляра от последния мач на Черна гора - Даниел Петкович (Анже). Три дни след домакинството срещу България, черногорци се изправят срещу коравия отбор на Косово. Прави впечатление, че наставникът на Черна гора - Фарук Хаджибегич, обявява групата за двата двубоя повече от две седмици преди първия сблъсък.

В група А на квалификациите за Европейското първенство през 2020 нашият тим дели последното място заедно с предстоящия си съперник - Черна гора (с по 2 точки от 5 мача). Косоварите са 3-ти с 8 точки от 5 мача - със същият брой двубой, но с точка повече е Чехия, докато фаворитът в групата - Англия, е едноличен лидер с мач по-малко от останалите, но и пълен актив от 12 точки. Междувременно, преди по-малко от седмица, президентът на ФА - Грег Кларк, изпрати официално писмо до президента на БФС - Борислав Михайлов. Вижте самото писмо - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички