Люпко Петрович отписа ЦСКА от борбата за титлата в Първа лига?


Люпко Петрович отписа ЦСКА от борбата за титлата в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

12003 0

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович намекна, че основните сили на отбора ще бъдат насочени към Купата на България като турнир, който е по-лесен за печелене. Сръбският специалист говори след убедителната победа над Локомотив ГО на 1/16-финалите за Купата.

Петрович заяви, че стремежът на "червените" ще бъде трофей, а Купата на България е отлична възможност. Наставникът на столичани все пак подчерта, че отборът няма да се откаже от надпреварата в първенството, където са изминали едва 10 мача, но по думите му си пролича липсата на увереност, че тимът може да се справи с конкуренцията на Лудогорец и Левски.

"Трябва да се стремим към спечелването на трофей. Такъв, до който може да стигнем по-лесно. Може би Купата на България е точно такъв турнир. Разбира се, ще се борим и в шампионата", заяви Петрович след победата над Локо ГО.

"Четирима нови футболисти бяха титуляри и съм доволен съм от тях. Можеше и по-убедително да спечелим и по-добре да играем, но изиграхме умно този мач и постигнахме рутинна победа", допълни Люпко, като отбеляза, че е доволен от изявите на двамата голмайстори Денис Давидов и Тони Уот.

Междувременно Красен Кралев коментира дали има развитие около казуса със стадион "Българска армия" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички