Гуардиола "май знаел" за партито на футболистите с пищните моделки


Гуардиола "май знаел" за партито на футболистите с пищните моделки
Снимка: Guliver/GettyImages

2088 0

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола очаквано бе попитан за появилите се информации в медийното пространство, че неговите футболисти са си "спретнали" пищно парти с десетки моделки след победата над Астън Вила. Испанският специалист отговори многозначително, че "май е знаел" за партито на "небесносините".

"Мисля, че знаех за него", заяви Гуардиола на въпрос дали е знаел за партито на футболистите. "Когато имат време, те често си организират вечери. Правили са го много пъти. И това ми харесва, защото излизат навън, понякога се организират вкъщи, понякога - в ресторант, както беше в случая. Беше хубаво", добави испанецът.

От думите на Гуардиола не става ясно дали е знаел и за присъствието на моделките на партито на неговите играчи. Не е ясно и дали половинките на футболисти са знаели за "приятната" компания на футболистите.

Също така треньорът на Манчестър Сити заяви, че на 100% ще остане на "Етихад" и през следващия сезон, ако, разбира се, не бъде уволнен. А до каква възраст Гуардиола смята да практикува треньорската професия - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички