Джон Стоунс, който заряза майката на детето си, се влюбил в бременна козметичка


Джон Стоунс, който заряза майката на детето си, се влюбил в бременна козметичка
Снимка: Guliver/GettyImages

4070 0

Мнозина в Англия бяха шокирани, когато излезе разкритието, че защитникът на Манчестър Сити Джон Стоунс е зарязал дългогодишната си приятелка Мили Савидж след 9-годишна връзка. Двойката дори има малко бебе, но въпреки това футболистът прекрати отношенията с майката на детето си.

Сега таблоидът "The Sun" разкрива, че 24-годишният Стоунс си има нова изгора. Става дума за 30-годишната козметичка Оливия. Интересното е, че новата тръпка е била бременна от друг мъж, когато се е запознала с играча на "гражданите".

"Срещнали са се една вечер, след като Джон вече е бил свободен. Веднага си допаднаха. Оливия е била бременна по това време и двамата са открили, че имат общи приятели. Те са хубава двойка и изглеждат щастливи", разкрива източник на изданието, близък до влюбените.

Скъпото "Ламборгини" на защитника, който печели 150 000 паунда седмично, често е забелязвано в близост до дома на козметичката. The Sun разкрива още, че футболистът е напуснал дългогодишната си приятелка с думите: "Всичко свърши, искам повече свобода".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички