Невероятно! Гуардиола е убиец на коли - съсипал е возила за половин милион лири


Невероятно! Гуардиола е убиец на коли - съсипал е возила за половин милион лири
Снимка: Gulliver/GettyImages

1403 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола има доста негативна статистика в английския клуб, но тя не касае играта на тима, а опита му с автомобилите. Испанският специалист е разбил не една кола от момента на назначението си на "Етихад" през 2016 година. Това разкриват авторите на книгата "Pep’s City: The Making of a Superteam".

През това време 48-годишният треньор е карал 4 различни коли - Mercedes GLE (цена 80 000 паунда), Range Rover (150 000), Bentley GTX700 (200 000) и Mini Cooper (30 000). Общата цена на возилата, които Пеп е сменил, е 460 000 паунда.

"Той има репутация на лош шофьор още от Барселона и това е четвъртата му кола, откакто е дошъл в Манчестър. Огледалата за обратно виждане на колата му не оцеляват дълго, а също така той успя да зареди дизеловия "Рейндж Роувър" с бензин и да удари сребристото си "Бентли". Един източник казва: "Пеп е чудесен в много неща, но шофирането, изглежда, не е едно от тях. Той неуспешно се бори с пътищата в Манчестър и няколко пъти разби своите автомобили", пишат авторите в книгата. А до какво решение е прибегнал Гуардиола заради тези проблеми вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички