Гуардиола: Юнайтед все още може да стане шампион


Гуардиола: Юнайтед все още може да стане шампион
Снимка: Guliver/GettyImages

2707 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изненадващо обяви, че отборът му може да загуби титлата на Англия до края на първенството. Дотогава остават 6 кръга, а "гражданите" изпреварват Манчестър Юнайтед с 13 точки.

"Манчестър Юнайтед все още може да стане шампион. Футболът е емоционална игра. Остава ни само да се концентрираме и да победим Тотнъм, а след това Суонзи. Ние сме шампиони от ноември или декември. Още тогава слушах от експерти и фенове, че всичко вече е свършено, че не можем да загубим точки. Но за една седмица ние загубихме три мача", коментира испанският специалист.

"Трябва да запишем две победи, за да станем шампиони и ние ще го направим. Справяхме се с натиска през целия сезон. Трябва да се справим и сега. Ако се провалим и Юнайтед стане шампион, ще ни остане само да ги поздравим", допълни Гуардиола.

"Такова нещо може да се случи, уверявам ви. Реал преди много години загуби шест мача поред и не спечели първенството на Испания. Разбира се, това може да се случи, няма никакви съмнения. Играчите разбират това, няма нужда да им напомням", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички