ФА отново погва Юрген Клоп: Този път заради коментари за съдиите


ФА отново погва Юрген Клоп: Този път заради коментари за съдиите
Снимка: Guliver/GettyImages

2436 0

Английската футболна асоциация (ФА) отправи обвинение към мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп за неправомерни коментари по отношение на съдийския екип в мача на "червените" срещу Уест Хям в началото на месеца. Двубоят завърши при резултат 1:1, като главен арбитър бе Кевин Френд.

В онзи мач останаха съмнения за гола на мърсисайдци, а Юрген Клоп заяви след края на сблъсъка, че грешното решение на съдиите при гола ги е накарало да взимат "странни" решения през второто полувреме. Ето какво каза Клоп след мача: "Имахме добри моменти, след което вкарахме гол, за който ми бе съобщено, че е бил от засада. Това донякъде обяснява второто полувреме, защото си мисля, че реферът е разбрал за грешката си на почивката. Впоследствие видяхме някои много странни ситуации."

"Те не бяха решаващи, но по този начин се нарушаваше ритъмът. Това определено не ни помогна. Ако аз бях допуснал подобна грешка през първата част, не бих искал да отварям още повече разликата през второто полувреме", добави още Клоп.

Германецът влезе в конфронтация след края на мача и с мениджъра на "чуковете" Мануел Пелегрини, а гневният разговор между двамата не остана скрит от камерите. Впоследствие Юрген Клоп потърси сметка и от главния съдия Кевин Френд.

С коментарите си по адрес на арбитрите Клоп е нарушил правилата на ФА, като немският специалист разполага с време до 18 февруари, за да отговори на поставените обвинения. Припомняме ви, че по-рано през сезона ФА повдигна друго обвинение на Юрген Клоп след градското дерби с Евертън.

Междувременно две от звездите на Ливърпул ще помагат за следващия трансфер на мърсисайдци. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички