Кейта и Мане помагат за следващия трансфер на Ливърпул


Кейта и Мане помагат за следващия трансфер на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2587 0

През изминалото лято, а и преди това, медиите в Англия пишеха, че Юрген Клоп е готов да предложи нужното, за да вземе типичен централен нападател, който да поведе атаката на Ливърпул. Към момента обаче такъв не се е появил, но на "Анфийлд" се надяват скоро и това да се случи.

"Sport Bild" пише днес, че Наби Кейта и Садио Мане ще изиграят важна роля в евентуалната сделка. Става въпрос за немския национал Тимо Вернер, който в момента носи екипа на РБ Лайбциг. Към момента голаджията има договор до края на следващия сезон и до момента не е подновил контракта си, което навежда на мисълта, че е готов да напусне тима.

"Двамата с него играхме отлично в Лайпциг. Той се превърна в един от най-добрите ми приятели. Ако се наложи съм готов да говоря с него и да го убедя да дойде в Ливърпул", заяви Кейта, който бе закупен от мърсисайдци именно от тима на Вернер.

ЮВЕНТУС СЕ НАСОЧВА КЪМ МОХАМЕД САЛАХ

"Харесвам стила му на игра и бих го посъветвал да дойде при нас. Много е мощен, има добър завършващ удар и се раздава напълно. Ако иска да дойде при нас, ние ще го приемем с широки обятия" заяви пък Мане, като двамата дадоха интервю за немското издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички