Евертън постигна ценен успех срещу Борнемут


Евертън постигна ценен успех срещу Борнемут
Снимка: Getty Images/Gulliver

670 0

Отборът на Евертън постигна ценен успех с 2:0 у дома над Борнемут в среща от 22-ия кръг на Висшата лига. "Карамелите" прекъснаха серия от четири поредни домакински мача без победа в първенството, докато за "черешките" това бе четвърти пореден двубой без успех в Премиършип.

Първото полувреме между двата състава не предложи попадения на зрителите на "Гудисън Парк“" като възпитаниците на Марко Силва реализираха двата гола в последния половин час на срещата. Първо централният защитник Курт Зума откри резултата след асистенция на Лука Дин в 61-та минута.

В последната минута на редовното време влезлия като резерва Доминик Калвърт-Люин подпечата успеха на домакините след точно подаване на Адемола Лукман. Така Евертън пое глътка въздух след незадоволителните резултати наскоро и се изкачи до десето място в таблицата, докато Борнемут е на 12-та позиция. В следващия кръг "карамелите" гостуват на Саутхемптън, докато "черешките" приемат у дома Уест Хем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички