Ерера: Юнайтед ще се бори за топ 4


Ерера: Юнайтед ще се бори за топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1004 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера определи за какво ще се бори тима през настоящия сезон. В неделя "червените дяволи" загубиха от градския съперник Манчестър Сити с 3:1. Халфът е на мнение, че Юнайтед трябва задължително да спечели двубоите си срещу Кристъл Палас и Саутхемптън след международната пауза. 

"Вече видях програмата в следващите няколко седмици – играем с Палас у дома и гостуваме на Саутхемптън, като топ отборите имат мачове помежду си. Ако искаме да бъдем в топ 4, ще трябва да започнем да печелим срещи като следващите", заяви Ерера. 

"Ако можехме да избираме, щяхме да играем след три дни, но сега ще помислим върху добрите и лошите си страни. Футболът ти дава възможности да се поправиш. Тъжно е, че тази възможност не е скоро, но ако искаме да продължим да се борим за топ 4, успехът срещу Палас и Саутхемптън е задължителен. Ще си вземем поуки от загубата от Сити, но няма да го мислим прекалено дълго за това – вече сме насочили погледите си към двубоя срещу Кристъл Палас“, завърши бившият футболист на Атлетик Билбао.

Междувременно пък сатана ясно, че Ювентус е готов да даде трима свои играчи, за да си върне звездата на Юнайтед - Пол Погба. Ето с кои е готов да се раздели заради френския национал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички