Емери за две от звездите на Арсенал: По-добре да си ходят


Емери за две от звездите на Арсенал: По-добре да си ходят
Снимка: Getty Images/Guliver

11022 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери направи любопитен коментар за две от звездите си в тима. Специалистът обяви, че по-добре две от звездите му - Шкодран Мустафи и Мохамед Елнени е по-добре да мислят за изходящ трансфер до края на лятото.

Египетският полузащитник така и не успя да докаже на Емери, че има място в състава му. През миналата кампания опорният халф игра в едва 8 мача за "топчиите" и само веднъж записа пълни 90' на терена. Ситуацията с немския бранител е по-различна, като той имаше участие в 31 срещи, но често грешките му водеха до сериозни критики.

"Елнени и Мустафи знаят каква е ситуацията с тях в състава. Наистина, искам играчите ми да бъдат щастливи, че са тук. През миналата година, когато двамата не играеха, не бяха щастливи. Говорих с тях миналата година и по време на подготовката. По-добре е да си тръгнат и да подпишат с друг отбор, където ще са щастливи. Там ще могат да продължат кариерите си, и двамата са големи футболисти. Тук по една или друга причина ще получават по-малък шанс за изява", сподели Емери пред "Telegraph".

От този сезон пък Арсенал има нова политика по отношение на предлаганите договори. Първи опит бе направен с големите звезди Александре Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг, а повече по темата може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички