Емери за две от звездите на Арсенал: По-добре да си ходят

Мениджърът на Арсенал Унай Емери направи любопитен коментар за две от звездите си в тима. Специалистът обяви, че по-добре две от звездите му - Шкодран Мустафи и Мохамед Елнени е по-добре да мислят за изходящ трансфер до края на лятото.

Египетският полузащитник така и не успя да докаже на Емери, че има място в състава му. През миналата кампания опорният халф игра в едва 8 мача за "топчиите" и само веднъж записа пълни 90' на терена. Ситуацията с немския бранител е по-различна, като той имаше участие в 31 срещи, но често грешките му водеха до сериозни критики.

Бивш играч на Арсенал: Насри е тъпак, каза, че може да ме купи, а не пожела да се разберем като мъже

Бившият играч на Арсенал Емануел Фримпонг разкри любопитна история около него и бившият играч на "топчиите" Самир Насри. Двамата се спречкали сле...

"Елнени и Мустафи знаят каква е ситуацията с тях в състава. Наистина, искам играчите ми да бъдат щастливи, че са тук. През миналата година, когато двамата не играеха, не бяха щастливи. Говорих с тях миналата година и по време на подготовката. По-добре е да си тръгнат и да подпишат с друг отбор, където ще са щастливи. Там ще могат да продължат кариерите си, и двамата са големи футболисти. Тук по една или друга причина ще получават по-малък шанс за изява", сподели Емери пред "Telegraph".

От този сезон пък Арсенал има нова политика по отношение на предлаганите договори. Първи опит бе направен с големите звезди Александре Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг, а повече по темата може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!