Никола Пепе разкри изненадващата цел на Арсенал за новия сезон

Крилото на Арсенал Никола Пепе разкри как протича адаптацията му към английския клуб и какви са целите на "артилеристите" през новия сезон. Оказа се, че лондончани ще се борят за трофея, който през миналия сезон бяха на крачка да спечелят - Лига Европа.

"Всичко е страхотно, защото Унай Емери говори френски, което улеснява общуването ни. Аз съм нов, стратегията и тактиката за мен са нови и това, че мога да получа подкрепата на треньора много ми помага. Сега трябва да науча английски, той ми помага и за това", коментира котдивоарецът, цитиран от официалния сайт на Арсенал.

Официално: Арсенал обяви рекорден трансфер

Арсенал официално обяви рекордна покупка за клуба.Това е крилото на Лил Никола Пепе. Котдивоарецът подписа петгодишен договор с отбора от „...

"Избрах Арсенал, защото е клуб с големи цели: тук мечтаят да се върнат в Шампионска лига. А аз също съм амбициозен човек, така че изборът е логичен. Висшата лига ме привлича, защото е най-добрата лига в света. Нашият план е да спечелим Лига Европа. Искаме да постигнем повече от миналия сезон. Вярвам, че всичко ще ни се получи", каза още 24-годишният футболист. Само преди 2 години обаче той се кълнеше, че би играл само в един английски отбор. Вижте кой е той в този материал.

Още по темата

Please select answer!