Бивш играч на Арсенал: Насри е тъпак, каза, че може да ме купи, а не пожела да се разберем като мъже


Бивш играч на Арсенал: Насри е тъпак, каза, че може да ме купи, а не пожела да се разберем като мъже
Снимка: Getty Images / Guliver

8344 0

Бившият играч на Арсенал Емануел Фримпонг разкри любопитна история около него и бившият играч на "топчиите" Самир Насри. Двамата се спречкали след мач на лондонския гранд, като френският халф обвинил съотборника си за поражението.

"Играхме срещу Ливърпул и след мача всички дойдоха в съблекалнята, като дори Арсен Венгер не каза нищо. Тогава Насри се изправи и каза, че аз съм виновен за загубата. Разбирам, добре, може да е било така. Мислех си обаче: Как може да обвиняваш играч, който играе втория си мач, в това, че тимът е загубил. Защо въобще един професионалист ще прави такова обръщение към един млад играч?

По-късно му се обадих. Казах му, че не ме е страх от него и ако иска може да се разберем като мъже. Ще решим проблемите си. После той напусна Арсенал и отиде в Манчестър Сити. При следващата ни среща на терена той ми каза, че може да ме купи. Ето такъв тъпак е този човек", сподели Фримпонг.

През тази седмица пък новата звезда на Арсенал Никола Пепе разкри изненадващата цел пред него и съотборниците му за настоящия сезон. Каква е тя може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички