Екс играч на Арсенал: Жозе Моуриньо с нищо не подобри Тотнъм


Екс играч на Арсенал: Жозе Моуриньо с нищо не подобри Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

2887 0

Бившият футболист на Арсенал Пол Мърсън разкритикува Жозе Моуриньо и работата му в Тотнъм. Португалецът пое "шпорите" почти година след уволнението си от Манчестър Юнайтед, като в момента тимът заема петото място в класирането, изоставайки с 4 точки от четвъртото място, където е Челси.

"Жозе Моуриньо не направи Тотнъм по-добър. Всичко изглежда така, както по-рано в Манчестър Юнайтед, Казах, че идването му ще развесели "шпорите" и ще настъпи очарование. Жозе известно време се усмихваше. Но всички знаеха, че това няма да продължи дълго, нали? Той отново се превърна в раздразнителния Моуриньо. И не виждам да ги е подобрил по никакъв начин, дори с една йота", заяви Мърсън, цитиран от Daily star".

"Изглежда, че той вече си мисли: Какво направих, идвайки тук? В момента "шпорите" изостават с милион мили, нямат и много пари за нови играчи. Те не му взеха и нападател и няма да развържат кесията в следващите няколко трансферни прозореца. Моуриньо е там, само за да ги класира в топ 4. Не мисля, че Даниел Леви иска да спечели ФА Къп, но без да се върне в Шампионска лига. Но засега не се получава, нали?", каза още бившият атакуващ халф. А как Жозе Моуриньо взе интервю от самия себе си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички