Английски национал: Моуриньо не ми даде шанс


Английски национал: Моуриньо не ми даде шанс
Снимка: Getty Images/Gulliver

1864 0

Бившият вече играч на Тотнъм Дани Роуз липсата на игрови минути с екипа на „шпорите“ под ръководството на Жозе Моуриньо. Левият бек се присъедини към Нюкасъл под наем в края на януари, след като отпадна от плановете на португалския мениджър, след като беше първи избор на тази позиция при Маурисио Почетино.

29-годишният Роуз беше стартирал 9 от първите 10 мача на Тотнъм в първенството през тази кампания, но изигра едва 100 от възможни 1080 минути под ръководството на Моуриньо. „Знаех, че максимум месец, след като Моуриньо дойде в отбора, аз нямаше да играя. Беше трудно да отида и да тренирам, знаейки, че няма да играя. Не се получи между нас двамата, но имам само уважение към това, което той прави в клуба за момента. Той пое отбора, когато бе на 12 точки зад Челси, а в момента тимът е 5-ти и само на 4 зад 4-тото място“, каза Дани Роуз.

Левият бранител има желание да бъде първи избор за Англия на предстоящото европейско първенство през лятото. Той обаче има много сериозна конкуренция в лицето на Бен Чилуел, който прави страхотен сезон с Лестър. А ето каква промяна във външния си вид направи Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички