Двама титуляри за Ливърпул пропускат двубоя с Кристъл Палас


Двама титуляри за Ливърпул пропускат двубоя с Кристъл Палас
Снимка: Getty Images/Guliver

2843 0

Лидерът във временното класиране в Премиър лийг Ливърпул най-вероятно ще бъде без двама от основните си играчи в гостуването на Кристъл Палас тази събота. Двубоят за „мърсисайдци“ почти сигурно пропускат левият бек Анди Робъртсън и нападателят Мохамед Салах. И двамата са с травми в глезена.

Египтянинът има проблеми в тази област още от двубоя срещу Лестър, когато халфът на „лисиците“ Хамза Чаудри влезе в краката на Салах. Оттогава офанзивният футболист не се представя на същото ниво, като пропусна двубоя с Манчестър Юнайтед и бе заменян в срещите с Астън Вила, Тотнъм и Манчестър Сити. Мо Салах бе изваден от групата на Египет през последните две седмици, заради въпросната травма. Робъртсън пък бе контузен в дербито срещу Манчестър Сити и също се наложи да пропусне мачовете на Шотландия срещу Кипър и Казахстан от квалификациите за Евро 2020. Левият бек не е тренирал с отбора в последните две седмици. Джо Гомес и Джордан Хендерсън също са под въпрос за мача срещу Палас.

Ливърпул са на първото място във Висшата лига, на 8 точки от преследвачите си Лестър и Челси. А ето на кой стадион Юрген Клоп не обича да гостува.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички