Какво се случва със Салах и мистериозната му контузия?


Какво се случва със Салах и мистериозната му контузия?
Снимка: Guliver/GettyImages

5046 0

Мохамед Салах сериозно притесни феновете на Ливърпул, след като по време на дербито с Манчестър Сити стъпи накриво и отново усложни проблемите с глезена, които го мъчат напоследък. И се оказва, че състоянието му е доста сериозно, както самият Юрген Клоп. 

Египтянинът явно има хроничен проблем в тази област, като в последния месец на няколко пъти е източвана течност от глезена му. Въпреки това той е решен да продължи да играе и дори замина за мачовете на Египет по време на паузата за мачове на националните отбори. Медицинският щаб е притеснен от контузията, като в клуба са настоявали той да получи почивка, но желанието за игра на Салах е много силно и той е отказал да почива. 

"Мисля, че за него е изключително досадно, че всяка седмица глезенът е подут и трябва да бъде изкарвана течност. За мен не е такъв проблем, но за него със сигурност не е добре", заяви Клоп след гръмката победа над Манчестър Сити. 

С Египет Салах ще играе на старта на квалификациите за Купата на африканските нации и, въпреки че мачовете са срещу преодолими съперници (Кения и Коморос), се очаква той да е титуляр и в Ливърпул се надяват да няма ново усложнение на травмата му. Въпреки контузията, настроението в клуба определено е приповдигнато след страхотния успех над шампиона Манчестър Сити, а какво каза Клоп след срещата четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички