Бивш нападател на Юнайтед пред изненадващо завръщане на „Олд Трафорд“


Бивш нападател на Юнайтед пред изненадващо завръщане на „Олд Трафорд“
Снимка: Gulliver/Getty Images

3327 0

Манчестър Юнайтед подготвя повече от изненадваща оферта за бившия нападател на отбора Карлос Тевес. „Червените дяволи“ спешно се нуждаят от ново попълнение в атака, след като голмайсторът на отбора Маркъс Рашфорд ще отсъства за дълго време след травма в гърба. Оле Гунар Солскяер се оглежда за потенциални заместници на Рашфорд и съществува реална възможност Тевес да се завърне на „Олд Трафорд“ съобщава „Тутоспорт“.

Аржентинецът игра за Манчестър Юнайтед в рамките на 2 сезона, като спечели Премиър лийг и Шампионската лига, но напусна в посока Манчестър Сити през 2009-та година. В момента нападателят е на 35 години и кара третия си период в Бока Хуниорс, но договорът му изтича през юни. Има опция Тевес да бъде взет под наем в отбора, какъвто бе случаят с него през 2007-ма година. Голаджията би представлявал евтина опция за подсилване на атаката на отбора, а има и опит във Висшата лига.

Карлос Тевес игра за Манчестър Юнайтед между 2007-ма и 2009-та година, като вкара 34 гола за тима. След Манчестър Сити той се състезаваше още за Ювентус и Шанхай Шенхуа. А ето кой друг нападател е спряган за трансфер на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички