Бивш играч на Ливърпул бе нападнат и пребит насред улицата


Бивш играч на Ливърпул бе нападнат и пребит насред улицата
Снимка: Getty Images/Guliver

2572 0

 

Бившият футболист на Ливърпул Гари Макалистър пострада при нападание в Лийдс, съобщи таблоидът "Сън". Шотландецът чакал такси в центъра на града заедно със съпругата си, когато бил атакуван от неизвестен. Макалистър паднал на земята след силен удар в лицето, след което бил откаран в болница, където го зашили с 10 шева.
Макалистър игра за Ливърпул в периода 2000-2002 година, като с мърсисайдци спечели Купата на Англия, Купата на лигата, както и Купа и Суперкупата на УЕФА. За последно работи като помощник треньор на Стивън Джерард в Рейнджърс.

Бившият играч на Ливърпул Гари Макалистър бе нападнат от неизвестен извършител в Лийдс, съобщава английското издание "Сън". Шотландецът чакал такси в центъра на града заедно със съпругата си, когато се случило и нападението.

Макалистър паднал на земята след силен удар в лицето, след което бил откаран в болница, където го зашили с 10 шева. За момента няма информация от властите относно това кой е нападателят и с каква цел е било извършено нападението, като е известно, че не е имало провокация от страна на Макалистър.

Гари Макалистър игра за Ливърпул в периода 2000-2002 година, като с мърсисайдци спечели Купата на Англия, Купата на лигата, както и Купа и Суперкупата на УЕФА. За последно работи като помощник треньор на Стивън Джерард в Глазгоу Рейнджърс.

Междувременно бившият нападател на Евертън и Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че най-големият му кошмар би бил Ливърпул да стане шампион на Англия (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички