Ван Дайк отново си спомни за срещата си със смъртта


Ван Дайк отново си спомни за срещата си със смъртта
Снимка: Getty Images/Guliver

5466 0

Защитникът на Ливърпул и Холандия Върджил ван Дайк разказа за тежките здравословни проблеми, които е имал преди 8 години. Тогава звездата на мърсисайдци е бил на 20 години и е бил футболист на Грьонинген. Холандецът е бил диагностициран с апендицит, перитонит и бъбречна инфекция.

"Погледнах смъртта в очите, беше ужасен опит. За първи път в живота ми футболът не означаваше нищо за мен. С мама се молехме на Бог и, честно казано, обсъждахме различни сценарии. В един момент трябваше да подпиша едно документи, това беше моята воля. Ако се случеше да умра в болницата, част от парите ми щяха да отидат при мама", заяви Ван Дайк.

"Никой не искаше да повдига този въпрос, но той трябваше да бъде решен, защото имаше вероятност тогава да умра. Помня как лежах в леглото и всичко, което можех да видя, бяха тръбите, излизащи от тялото ми. Тялото ми се срина, не можех да направя нищо. В главата ми прииждаха лоши мисли и написах някакво завещание", разказа още холандецът. Още подробности по тази тема вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички