Ливърпул готви раздяла с един от вратарите си


Ливърпул готви раздяла с един от вратарите си
Снимка: Getty Images/Guliver

3504 0

Ръководството на Ливърпул ще се опита възможно по-скоро да се раздели със своя вратар Лорис Кариус, твърди английското издание "Daily Star". Мърсисайдци възнамеряват да прекратят наема на стража в турския Бешикташ, именно за да се разделят с него за постоянно.

Немският вратар подписа двугодишен договор с гранда от Истанбул, но така и не успя да впечатли с изявите си. Вчера се появиха информации, че самият играч също е пожелал да се завърне на "Анфийлд", а Бешикташ няма нищо против. Желанията на играча и неговия клуб обаче изглежда, че се разминават, тъй като "червените" не смятат да го задържат дълго в града.

Кариус така и не успя да се възстанови от кошмара, който преживя през 2018 година на финала на Шампионска лига, когато се превърна в големия грешник за Ливърпул при поражението от Реал Мадрид. Преди финала, стражът дори бе титуляр в клуба, но през лятото бе заменен от Алисон Бекер.

Междувременно един от ненужните футболисти на "Анфийлд" е започнал да преговаря с тим от Серия А (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички