Бербатов посъветва Хари Кейн да напусне Тотнъм


Бербатов посъветва Хари Кейн да напусне Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

12606 0

Българският нападател Димитър Бербатов отправи любопитен съвет към звездата на Тотнъм - Хари Кейн. Според бившия играч на Манчестър Юнайтед - Кейн трябва да напусне "шпорите", ако иска да печели трофеи. Английският национал е свързван многократно с трансфер в Реал Мадрид, както и в Манчестър Юнайтед, но и това лято остана в Лондон. Договорът му с Тотнъм е до 2024 година.

"Някой трябва да попита Хари Кейн какво смята да прави, ако и този сезон Тотнъм не спечели трофей. Бил съм в тази ситуация и знам какво е. Моментът, в който играеш за даден отбор известно време, но не печелиш нищо. Междувременно твоите съотборници в националния печелят купи Започваш да завиждаш на другите, но в добрия смисъл. Иска ти се да си част от това", заяви Бербатов.

"Точно в тези моменти започваш да си задаваш въпроси и решаваш, че трябва да смениш отбора. Това е трудно решение, защото ще разочароваш феновете, както и треньора. Много зависи и каква е неговата амбиция. Дали да остане в тима, на който е капитан и да опита да спечели нещо, или да тества себе си с ново предизвикателство", допълни той.

Само преди няколко дни пък Бербатов заяви, че отново вижда Юнайтед извън топ 4 - ето какво очаква от новия сезон в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички