Димитър Бербатов посочи защо Дибала може да страда, ако отиде в Юнайтед


Димитър Бербатов посочи защо Дибала може да страда, ако отиде в Юнайтед
Снимка: БГНЕС

11835 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов също взе отношение по евентуалния трансфер на Пауло Дибала при "червените дяволи". Според него аржентинецът може да срещне проблеми да се пребори с физиката във Висшата лига.

По-рано се появи информация, че Ювентус и Юнайтед вече са се договорили за Дибала, като част от сделката Лукаку ще се озове в Торино. Дибала обаче все още не е сигурен, че иска да се премести на "Олд Трафорд". "Аз съм фен на Дибала, може да видите футболната интелигентност, която притежава. Мисленето, пасът, левият крак, който има и ударите, много го харесвам.

Единственият проблем е, че не е висок и няма здрава физика. Ще успее ли да се впише във Висшата лига? Въпреки това, ако погледнем други играчи с неговата структура - Давид Силва. Той е легенда. Дибала може да вземе пример от него, ако премине в Юнайтед", заяви българинът. 

"Ако Маурицио Сари вярва, че Лукаку е това, от което Ювентус се нуждае, а Оле иска Дибала, то всички ще са доволни. Сега е моментът да се реши всичко, но какво ще стане, ако Дибала реши, че иска да остане в Италия и не иска да се мести. Изненадан съм, защото Ювентус има Роналдо, Манджукич и Игуаин. Много харесвам Игуаин и той получава много незаслужена критика. Интелигентен играч и харесвам начина, по който се движи. Затова и съм изнендан, имат много нападатели. Но вече във футбола агентите играят важна роля. Те могат да договорят сделки, които дори не искаш да се случат", допълни още Бербатов.

А какъв съвет е дал Кристиано Роналдо на Дибала - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички