Английски отбор покани Юсейн Болт на проби


Английски отбор покани Юсейн Болт на проби
Снимка: Guliver/Getty Images

1660 0

Легендарният Юсейн Болт може и да сложи край на кариерата си в леката атлетика, но вече има покани за следващото предизвикателство. Втородивизионният английски тим Бъртън са готови да дадат шанс на Болт да покаже уменията си, след като неведнъж е споделял мечтата си да стане футболист

"Сигурен съм, че ще направим оферта на Болт и че нашият мениджър Найджъл Клъф го иска. Той е много бърз. Може да се сравни с Адам Джемили, който стана световен шампион с британската щафета на 4 по 100 метра, а преди това е бил футболист", заяви изпълнителния директор на клуба Бен Робинсън, цитиран от The Sun.

"Болт е много висок, но разбира се, трябва да има талант и във футбола, за да си спечели титулярно място в състава ни", добавя Робинсън.

Вече стана ясно, че Светкавицата ще се включи в редиците на Манчестър Юнайтед в благотворителен мач срещу легендите на Барселона, но само ако се излекува от контузията, която получи на Световното първенство в Лондон. Не е тайна, че ямаецът е огромен фен на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички