882 мача, но нито един като този: Паметен, но и тъжен момент за Пеп Гуардиола


882 мача, но нито един като този: Паметен, но и тъжен момент за Пеп Гуардиола
Снимка: Getty Images

8142 0

Шампионът в английската Висша лига за последните три сезона, както и актуален европейски клубен първенец - Манчестър Сити, изпусна победата в последните минути в луд сблъсък срещу набиращия все повече сила Челси. Двата отбора приключиха при зрелищно равенство 4:4.

"Гражданите" бяха съвсем близо до успеха, но дузпа в добавеното време от дуела възстанови паритета за четвърти път в срещата. Тя бе реализирана от Коул Палмър - 21-годишния играч от школата на Сити, който премина при "сините" от Лондон през това лято, за да търси повече игрово време.

Това бе мач номер 882 в пребогатата кариера на Пеп Гуардиола като наставник. Той е считан за един от най-успешните треньори на всички времена, а като мениджър на Манчестър Сити затвърждава тази си позиция.

Никога до момента обаче не бе виждал такъв мач, който да ръководи. За първи път и неговият отбор, и противниковият отбелязват едновременно четири попадения в една среща.

Вижте и още куп интересни факти за мача на сезона във Висшата лига: Головия спектакъл Челси - Манчестър Сити (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички