47 дни по-късно Арсенал поднови тренировки


47 дни по-късно Арсенал поднови тренировки
Снимка: Getty Images/Guliver

1398 0

Тренировъчната база на Арсенал Лондон Колни отвори врати за играчите на тима, които от днес започнаха да провеждат индивидуални тренировки там. Това се случва 47 дни, след като бяха прекартени заниманията. Правилата за социална дистанция продължават да са в сила във Великобритания и за да не ги нарушава, клубът е изготвил график, който да осигури, че на базата ще присъстват само малки групи от футболисти на "артилеристите", които ще тренират отделно един от друг.

Днес да пристигат в тренировъчната база, която е ситуирана на 20 мили северно от Лондон, бяха забелязани френският нападател Александър Лаказет, бразилският защитник Давид Луис и швейцарският халф Гранит Джака. Те проведоха занимание отделно, спазвайки нужната дистанция на тренировъчното игрище.

По-рано днес стана ясно, че Висшата лига се надява да поднови сезона в началото на юни, ако правителството на страната разхлаби мерките за борба с разпространението на COVID-19 на 7 май, както се очаква, което би позволило на отборите да подновят пълноценни тренировки. В Англия дори разкриха и специален план, според който ще има до максимум 500 души на стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички