Зинедин Зидан защити отново една от звездите си


Зинедин Зидан защити отново една от звездите си
Снимка: Guliver/GettyImages

1246 0

Зинедин Зидан смята, че критиките могат да направят Карим Бензема още по-добър футболист. Френският нападател има само един гол в Примера от октомври насам, а феновете го освиркват при почти всяка една негова поява. 

"Хората могат да си мислят каквото поискат. Всеки ден Карим се справя добре, мотивиран е. Доволен съм от неговата работа. Разбира се, че искам Карим да вкарва, не само аз, но важното е как си върши работата на своята позиция. Той играе по такъв начин, че помага на другите да вкарват. Има страхотно разбирателство между него и Кристиано”, каза Зидан.

Зидан очаква Наполи да бъде голям тест за неговия отбор. "В такива елиминации знаеш, че те чака реванш като гост и е важно да запазиш суха мрежа у дома. Аз искам да се справяме както в последните ни мачове. Знаем, че това е сблъсък 50-50. Първият мач е вкъщи и можем да нараним съперника. Сари се справя добре, неговият отбор играе наистина атрактивен футбол и постига добри резултати. В защита са добри и се движат много бързо. Имат и по-ниски играчи, които са много технични. Но ние имаме своите оръжия. За да ги спрем, трябва да се концентрираме, защото ще ни е тежко".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички