След слабата серия на Реал най-накрая добри новини в Мадрид


След слабата серия на Реал най-накрая добри новини в Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1356 0

Началото на годината не бе особено обещаващо за Реал Мадрид, който допусна 2 поражения (за Купата на Краля и в Ла Лига), записа няколко слаби мача и само благодарение на издънките на Барселона и Севиля е все още лидер в шампионата, макар и с мач по-малко от своите съперници.

Основният проблем на Зинедин Зидан е в многото контузени футболисти, но днес той беше зарадван от няколко много важни новини.

Към основната група се завърнаха твърдите титуляри в неговата схема Лука Модрич и Марсело, които бяха под въпрос дори за двубоя срещу Наполи в Шампионска лига. Добрите новини обаче не спират до тук.

Въпреки че се подготвят по индивидуална програма в момента, на тренировъчните игрища на Реал Мадрид бяха забелязани и Даниел Карвахал и Гарет Бейл. Десният бек на "белия балет" е все по-близо до пълното си възстановяване, докато уелсецът се готви по лична програма, която да върне формата му до двубоя с Наполи.

Така Зинедин Зидан ще има по-широк набор от футболисти предвид тежката програма, която Реал Мадрид има, когато бъде подновена битката в Шампионска лига. Заради отпадането си в за Купата на Краля, "кралете" имат малко повече време за почивка в сравнение с основния си конкурент Барселона, който вчера спечели гостуването си на Ателтико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички