От Барселона до Реал Мадрид - Зидан планира сензационен трансфер


От Барселона до Реал Мадрид - Зидан планира сензационен трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

6006 0

Изключително интересен слух за трансфер се появи в Испания, свързан с преминаване на бивш ас на Барселона в Реал Мадрид. Става въпрос за Сеск Фабрегас, за когото се пише, че е една от основните трансферни цели на Зинедин Зидан.

Diario Gol излезе с информацията, че френският специалист ще се опита да отмъкне испанския национал с по-добра финансова оферта от тези, които предлагат Милан и други клубове, интересуващи се от халфа.

Фабрегас ще напусне Челси след края на сезона, след като така и не съумя да се пребори за титулярно място с някой измежду Нголо Канте и Неманя Матич. Той иска да е титуляр в някой от топ клубовете на Европа, а интерес не липсва, като дори Унай Емери иска да го привлече в ПСЖ. 

Трансферът му в Реал Мадрид обаче изглежда почти невъзможен поради факта, че Сеск е юноша на Барселона. Мнозина обаче не очакваха той да подпише с Челси, а в същото време има немалко примери с играчи, които са сменили "Камп Ноу" със "Сантяго Бернабеу" и обратното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички