Реал Мадрид прави два трансферни удара, но не такива, каквито очаквате


Реал Мадрид прави два трансферни удара, но не такива, каквито очаквате
Снимка: Guliver/GettyImages

3523 0

Старши-треньорът на РЕал Мадрид Зинедин Зидан ще заложи на две нови попълнения през следващия сезон. Този път обаче "белия балет" няма да пръсне стотици милиони, а ще заложи на собствените си кадри.

През лятото по настояване на френския специалист в клуба ще бъдат върнати младите надежди Хесус Вайехо и Маркос Йоренте, които бяха отдадени под наем през летния трансферен прозорец.

Вайехо е 20-годишен защитник, който прави истински фурор в Първа Бундеслига. Той е твърд титуляр в състава на Айнтрахт Франкфурт и е с основна заслуга отборът да се намира на 3-о място в класирането.

Йоренте пък защитава цветовете на Алавес, като ръководи отлично халфовата линия на тима, особено в дефанзивен план. Той ще бъде върнат на "Бернабеу", за да може Зидан да има реална алтернатива на титулярния си дефанзивен халф Каземиро.

И двете момчета ще играят на предстоящото Европейско първенство за младежи до 21 години през юни. Президентът на кралския клуб Флорентино Перес продължава с подмладяването и испанизацията на отбора, след като вече върна в Мадрид Алваро Мората, Маркос Асенсио и Лукас Васкес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички