Рамос: Сега е моментът да говорим на терена, не извън него


Рамос: Сега е моментът да говорим на терена, не извън него
Снимка: Getty Images/Guliver

1322 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос отговори на критиките към отбора, след като изпуснха първото място в Ла лига. Сега за "белия балет" предстои важен сблъсък в Шампионска лига срещу Манчестър Сити.

"Бяхме близо до върха целия сезон и никой не говореше за липсата на голове. А сега се говори именно за това, защото се възползвате от ситуацията. Създаваме много възможности, но загубихме мачове, в които играхме силно, както бе срещу Леванте. Когато резултатите ги няма е лесно да се критикува", заяви Рамос.

"Уважавам изключително много Гуардиола. Той е велик треньор с голям опит и успехите му говорят за него. Нас обаче ни мотивира и само да чуем химна на Шампионска лига. Това е най-деликатният момент, защото една грешка срещу Сити или Барса може да ни лиши от трофей. Точно в този момент можеш да покажеш що за играч си. Тази седмица трябва да говорим на терена, а не извън нео", допълни още защитникът. А с какво изказване пък изуми Хосеп Гуардиола преди двубоя с Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички