Зидан за Клоп: Като играч бях малко по-добър от него


Зидан за Клоп: Като играч бях малко по-добър от него
Снимка: Getty Images/Guliver

2632 0

В навечерието на днешния финал на Шампионска лига между Реал Мадрид и Ливърпул треньорите на двата съперника говориха с респект един за друг. За разлика от Зидан Клоп има скромна кариера на играч в родната му Германия, главно като защитник в Майнц.

"Като играч бях малко по-добър, но той не беше лош", настоя французинът. - Много уважавам този мъж. Той има голям опит и това, което постигна във футбола, е феноменално. Дали си приличаме? Не, защото всеки е различен, но аз го уважавам“, добави Зидан.

Зидан има общо 8 спечели титли като треньор на испански грандове, включително шампионската титла на Испания и два пъти световен клубен шампион.

Засега Клоп не е спечелил нищо с Ливърпул, макар че изведе тима на финала на Лига Европа през 2016 г., който загуби от Севиля. Днешният финал ще му е втори в Шампионска лига, след като през 2013 г. неговият Борусия (Дортмунд) загуби от Байерн на "Уембли“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички