Зинедин Зидан е най-добрият клубен треньор в света


Зинедин Зидан е най-добрият клубен треньор в света
Снимка: Getty Images/Guliver

931 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе определен за най-добрият клубен треньор в света от ‘L’Equipe’. Френското издание постави на върха мениджъра на „Кралския клуб“, а зад него се наредиха Юрген Клоп и Хосеп Гуардиола.

Треньорът на Реал Мадрид изгради сериозна репутация в кратката си треньорска кариера, след като спечели редица трофеи, най-вече в Шампионската лига. През този сезон Зидан вече триумфира в Суперкупата на Испания, а преди няколко седмици стана и шампион в Ла лига. Втори в подреждането на ‘L’Equipe’ се нареди треньорът на Ливърпул Юрген Клоп, а трети остана наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. Интересното е, че ‘France Football’ също проведе сходна анкета и там отново Зинедин Зидан се нареди на първата позиция, като взе 57 процента от вота.

Френският специалист ще има възможността да се изправи срещу Гуардиола в петък, когато Манчестър Сити посреща Реал Мадрид в мач-реванш от осминафиналната фаза от Шампионската лига. А ето кои футболисти карат Зинедин Зидан да мечтае за пореден успех в Шампионската лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички