Гуардиола: Никога не се знае какво ще предприеме Зидан


Гуардиола: Никога не се знае какво ще предприеме Зидан
Снимка: Getty Images/Gulliver

1222 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола направи сериозен комплимент на Зинедин Зидан преди сблъсъка с Реал Мадрид. "Белия балет" изостава с 1:2 от първия мач и ще има нелека задача в реванша. Според Гуардиола и на неговия отбор няма да е никак лесно.

"Реал Мадрид е невероятен отбор, имаме спомен от първия мач, но не сме говорили повече за него. В съблекалнята обсъждахме единствено какво трябва да направим, за да спечелим предстоящия мач и да се класираме за четвъртфиналите на турнира", сподели Гуардиола.

"Аз съм фен на Барселона и когато винаги се изправя срещу Реал Мадрид, искам да спечеля. Сега, разбира се, е същото. Никога не знаеш какво ще направи Зидан и това създава затруднения. Откакто напуснах Барселона, в Реал Мадрид се изредиха много играчи. Няма човек, който да може да се сравни с Лео Меси. Имаме идея за това как да атакуваме Реал Мадрид. Да се надяваме, че ще може да покажем, че Куртоа е в страхотна форма". А с какво предизвикателство ще трябва да се справи Куртоа в утрешния двубой - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички