Гарет Бейл е изиграл последния си важен мач за Реал Мадрид


Гарет Бейл е изиграл последния си важен мач за Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1628 0

Най-важният мач за сезона за Реал Мадрид е в петък вечер, когато "кралете" гостуват на Манчестър Сити в първия си мач, след като спечелиха титлата в Ла Лига. Носени на крилете на триумфа в Ла Лига, "белите" ще се опитат да поднесат изненадата и да отстранят срещу фаворите в турнира, който спечели първата битка в Мадрид с 1:2. 

Преди няколко години Реал Мадрид спечели с 1:0 срещу Манчестър Сити, за да се класира на финал в Шампионска лига, като единственото попадение отбеляза Гарет Бейл. Този път обаче Зинедин Зидан няма намерение да разчита на уелския ас, който изглежда е изиграл последния си важен мач за рекордьора в Шампионска лига. 

Зизу "поведе" група от 24 футболисти към Англия, като включи в състава си дори Серхио Рамос, който няма право да играе заради наказание. Той ще гледа от трибуните, а Гарет Бейл изобщо не е в разширения състав на "кралския клуб" и ще си остане в Мадрид. Заедно с него по телевизията ще гледат и Хамес Родригес и Мариано Диаз - други футболисти, които Зидан е отписал тотално както за този мач, така и за следващия сезон. 

Доказателството, че Зидан няма никакво намерение да търпи глупостите на Бейл, е и фактът, че в групата е попаднал Брахим Диаз, който рядко играеше през този сезон. Той със сигурност ще е на пейката, след като наскоро испанските медии обявиха титулярното трио в атака, на което Зидан ще разчита срещу Манчестър Сити

Ето и пълната група на "кралете": 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички