Карло Анчелоти отличи трима от Реал Мадрид след новата победа срещу Ливърпул и обясни за Карим Бензема


Карло Анчелоти отличи трима от Реал Мадрид след новата победа срещу Ливърпул и обясни за Карим Бензема
Снимка: Getty Images

4640 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, бе напълно доволен след последния съдийски сигнал на реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига срещу Ливърпул.

"Белия балет" постигна нова победа срещу мърсисайдци, този път с 1:0 на "Бернабеу" и така прогресира към 1/4-финалите в най-комерсиалния клубен турнир.

"Изиграхме добър мач, бяхме концентрирани и имахме ясна идея. Всичко завърши добре. Не ме притесняват съперниците за 1/4-финала - трябва да победим всеки, това е", отсече Анчелоти на пресконференцията си.

"Не бързах със смените, защото исках да ги запазя, за да мога да спра играта, ако се появят проблеми за нас в края на мача. Отборът ми хареса. На психологическо ниво, в двубой като този, когато имаш аванс от 3 гола, може да се случи да понижиш представянето си, но ние не го направихме днес", изтъкна още наставникът на Реал, а след това отличи трима свои играчи:

"Това, че ни пресираха високо им струваше доста, защото Лука Модрич и Тони Кроос се справят много добре в този тип мачове. Те не се страхуват да изнасят топката от дълбочина. Лично за мен, Винисиус Жуниор е най-добрият в света. Днес не се разписа, но игра много добре и даде паса за гола".

Състоянието на Бензема

За финал Татко Карло каза няколко думи и за състоянието на голмайстора Карим Бензема, който видимо изпитваше болка в глезена след отбелязването на попадението и бе заменен от Родриго: "Просто получи удар, нищо повече. Надявам се, че няма да има никакъв проблем", обясни опитният италианец, визирайки предстоящото гостуване на Барселона от 26-ия кръг на Ла Лига (19 март, 22:00 часа).

ВИЖТЕ ОЩЕ - "Кралска класа": Реал благодари и утеши Ливърпул с красив жест на "Бернабеу" (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички