"Всичко е възможно с Ливърпул"! Бивша звезда на тима вярва в обрата над Реал Мадрид


"Всичко е възможно с Ливърпул"! Бивша звезда на тима вярва в обрата над Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1005 0

Бившата звезда на Ливърпул - Джибрил Сисе, изрази увереност, че мърсисайдци могат да обърнат нещата в своя полза срещу Реал Мадрид и да продължат напред в Шампионска лига.

Двата тима излизат в мач-реванш помежду си на "Сантяго Бернабеу". "Кралския клуб" има значителна преднина от 3 попадения в актива си. Според Сисе обаче, всичко е в ръцете на "червените".

"Шампионската лига е специален турнир, в който Ливърпул е създавал някои щури моменти - например, финалът през 2005 г. Клубът има специална връзка с него и сериозните обрати. Очевидно ще бъде тежък мач, защото Реал Мадрид са най-добрият отбор в цяла Европа", коментира бившият нападател пред "Lord Ping" и продължи.

"Ливърпул обаче разполага с много качество. Мо Салах е под пара в момента, Дарвин Нунес се превръща в топ реализатора, от когото се нуждаехме, а в дефанзивен план ставаме все по-добри. Така че се питам, защо не? Проследих Гакпо по време на Световното първенство и го харесах много. Наистина е ефективен и бележи голове, създава асистенции, истински отборен играч е. Той и Дарвин се справят добре. Имаш и Мо Салах.

Ако трябва да бъда честен, мисля, че обрат е възможен. Всичко е възможно с Ливърпул. Невъзможно е да кажеш, че за отбора на Юрген Клоп има нещо непосилно, защото направиха няколко сериозни обрати в миналото", допълни още той.

Двубоят между мърсисайджи и "лос бланкос" е с начален час 22:00 ч. Можете да проследите срещата от Шампионска лига Реал Мадрид Ливърпул НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички